Pasta med pesto af rucola, ristede hasselnødder og blåskimmelost

Pesto
Pasta med pesto af rucola, ristede hasselnødder og blåskimmelost.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Ingredienser
50 g hasselnødder
1 lille, finthakket skalotteløg
100 g rucola
25 g frisk mynte
2 spsk. gorgonzola
Olivenolie
Citronsaft
Salt
Peber
Pasta
Friskrevet parmesan

Opskrift
Tænd ovnen på 200 grader, og smid nødder derind i 10 minutters tid. Herefter kan de rulles let mod hinanden, så den mørke skal falder af.

Hæld nøddderne (hak dem evt. lidt groft inden) i en blender sammen med løg, rucola, mynte og gorgonzola. Start blenderen op og tilsæt olivenolie til du har den ønskede konsistens på din pesto.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

Så er det ellers bare at kogepastaen og blande hele herligheden. Og smide lidt friskrevet parmesan og et skud friskkværnet peber på toppen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s