Smokin’ Cowboy Toast

Cowboytoast
Smokin’ Cowboy Toast.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Syltede rødløg (opskrift her)
Barbecuesauce (opskrift her)
250 g hakket kalv og flæsk
1 æg
Lidt revet, lagret cheddar
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk. flydende røg
2 spsk. rasp
2 spsk. fløde
2 skiver toastbrød (opskrift her)
Salt
Peber
Smør
Olie

Bland kødet med æg, hvidløg, flydende røg, rasp og fløde.

Skær 4 skiver toastbrød, og mas halvdelen af kødet til en bøf siddende fast på to af skiverne. Tryk det godt fast.

Opvarm smør og olie på en pande ved jævn varme, og smid brødskiverne med kødet på – kødsiden ned. Når kødet har fået stegeskorpe, så vender du herlighederne, smider ost på og steger videre til også brødskiven er sprød, og osten er smeltet.

Tag så tingene af panden, tilsæt yderligere lidt smør og olie og steg de sidste to brødskiver sprøde på begge sider deri også.

Læg kød-brød-skiven på en tallerken, smid syltede rødløg på, top med barbecuesauce og den sidste brødskive.

Så’ der smokin’ cowboy toast!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s