Hjemmelavet BBQ-sauce

BBQ
Hjemmelavet BBQ-sauce.

Antal personer: Mange personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter inkl. let afkøling.

Ingen skal fortælle mig, hvornår sommeren er slut. Og slet ikke, når den på det nærmeste slet ikke har rundet Danmark i år! Så her kommer – måske lidt i sidste øjeblik – en opskrift på en fantastisk BBQ-sauce, som du kan bruge resten(!) af grill-sæsonen. For den er ikke slut endnu, blev der sagt!

1/2 frisk ananas i små tern
1 stærk chili i små stykker
1/4 flaske HP Sauce
1/4 flask Worchestershire Sauce
200 g brun farin
125 ml. ketchup

Kog alt op under omrøring til sukkeret er smeltet ud i saucen. Køl den let af, og giv den så en omgang i blenderen.

Herefter er saucen klar til brug, men du kan også hælde den på en skoldet, lufttæt glas og gemme den. Omkring 2-3 uger skulle nok være muligt.

Brug saucen som marinade (svinemørbrad og kylling gør sig godt), hvor du smider kødet i ca. 24 timer inden du skal bruge det. Eller brug det direkte på kødet mens du griller; bare frem med penslen og giv kødet en omgang løbende undervejs.

Så frem med grillen igen, hvis den er røget i skuret allerede. Sommeren er ikke slut!

3 meninger om “Hjemmelavet BBQ-sauce”

    1. Hej Peter

      Det var da i grunden et rigtig godt spørgsmål. Jeg brugte en halv flaske af de små Mutti-ketchup’er, hvilket vist er 125 ml.

      Jeg retter lige i ingrediensoversigten, så andre ikke løber ind i samme spørgsmål.

      /Thomas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s