Hjemmelavede nachos med kylling, ost, salsa og guacamole

Nachos
Nachos. Hjemmelavede.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
30 minutter (samt marinering natten over af kyllingen).
Tilberedningstid: 30 minutter.

Ingredienser til nachos
150 g majsmel
150 g hvedemel
1 knivspids bagepulver
1/2 tsk. salt
2 spsk. rapsolie + til friturestegning
1,5 dl. vand

Ingredienser til guacamole
2 modne avocadoer
1 stor, presset fed hvidløg
Salt
Peber
En smule citronsaft

Ingredienser til barbecuekyllingen
2 kyllingebryster
Barbecuesauce (opskrift her)

Andet tilbehør
1-2 fintsnittede røde chilier
Revet ost
Creme fraiche
Salsa

Opskrift på hjemmelavede nachos
Bland alle ingredienserne og ælt til en god, fast dej. Rul herefter dejen ud så tyndt som muligt, og skær herefter trekanter.

Opvarm olie i en stor gryde til 170 grader. Frituresteg dine nachos deri lidt af gangen til de er gyldne på begge sider.

Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.

Læg dem herefter på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200 grader i små fem minutter.

Tag dem ud igen, og lad dem stå, til du skal bruge dem lige om lidt.

Opskrift på guacamole
Mos avocadoerne og rør dem sammen med hvidløget. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Hvis du ikke skal bruge din guacamole lige med det samme, så læg stenen i – derved forhindrer du, at skidtet bliver brunt. I hvert fald for en tid.

Opskrift på barbecuekyllingen
Læg kyllingen i marinaden natten over.

Steg den i lidt fedtstof på panden til der er en god stegeskorpe og kyllingen er gennemsteg.

Skær brysterne i grove, trævlede stykker.

– og lige det sidste …
Læg først et lag nachos i et fad, som kan gå i ovnen. Fordel herefter halvdelen af osten og halvdelen af kyllingen oven på nachos’erne.

Nyt lag nachos, den sidste kylling og det sidste ost.

Ind i ovnen under grillen til osten er smeltet og gyldensprød. Hold øje med skidtet, for det’ sgu’ ærgeligt, hvis du brænder det på nu, så tæt på mål.

Servering
Når dine nachos er færdige, så anretter du dem med gode klatter guacamole, salsa, creme fraiche og de hakkede chili.

En mening om “Hjemmelavede nachos med kylling, ost, salsa og guacamole”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s