Syltede rødløg

Onions
Syltede rødløg.

Antal personer: Mange.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 12-24 timer (men du behøver ikke holde øje med det hele tiden).

3 store rødløg
1/2 liter eddike
1 dl. sukker
1 tsk. hele sorte peberkorn

Løgene skæres i helt tynde skiver, alt i mens sukkeret koges op sammen med eddiken og de hele peberkorn.

Når sukkeret er kogt ud i eddiken, så lad den den køle lidt af.

Smid løgringene i et skoldet glas, og hæld derefter eddikelagen over. Luk glasset, og lad det stå som minimum en 12-24 timer inden du smager på dem første gang.

Herefter bør de kunne holde sig en 14-dages tid.

4 meninger om “Syltede rødløg”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s