Kylling i sennep og estragon

Chicken
Kylling i sennep og estragon.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

2 kyllingebryster
3 dl. madlavningsfløde
2 dl. Noilly Prat
2 dl. hønsefond
2 løg i kvarter
2 spsk. estragonsennep
Salt
Peber
Olivenolie
Smør
Friskhakket estragon

Hæld lidt olie og en klat smør i en sauterpande ved hård varme. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og smid dem deri. Når der er stegeskorpe på den ene side, så vender du dem og gør kunststykket efter på den anden.

Smid løgene med i og sauter dem let, inden du hælder Noilly’en ved. Lad den koge halvt ind, inden du hælder fond og fløde ved sammen med sennep, så kyllingebrysterne næsten er dækket. Smag til med salt og peber.

Læg låg på og lad det simre ved svag varme til kyllingen er gennemstegt – 20 minutters tid er nok meget passende.

Server med friskkogte ris og friskhakket estragon.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s