Sticky Chicken med stegte nudler

Kylling
Sticky Chicken med stegte nudler.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Opskriften på nudlerne finder du her – det er stadig en fantastik måde at lave nudler på, så de kommer til at smage godt, selvom man ikke har så mange ingredienser at gøre godt med.

Ingredienser
2 kyllingebryster med skind
1/2 dl. sød chilisauce
1 spsk. tyk, sød soyasauce (eller Ketjap Manis)
1 tsk. fiskesauce
1 tsk. stærk chilisauce
2 fed finthakkede hvidløg
1 tsk. revet ingefær
Saften fra 1 lime
Friske korianderblade

Opskrifter
Pisk alle ingredienser med undtagelse af kyllingen og de friske korianderblade sammen til en tyk sauce.

Smid kyllingebrysterne med skindsiden ned på en brandvarm pande, og lad dem blive gyldne og sprøde, inden du lægger dem i et lille ildfast fad, hvorefter du hælder saucen over dem.

Ind i ovnen ved 200 grader i en lille halv time, og så er der klar til servering …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s