Kylling med sprødt skind, hvide asparges, rød grape, friske krydderurter og creme på rygeost

Kylling
Kylling med sprødt skind, hvide asparges, rød grape, friske krydderurter og creme på rygeost.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser
2 kyllingebryster med skind
Salt
Peber
1 bdt. friske, hvide asparges
1 rød grape
50 g rygeost
25 g creme fraiche
Lidt citronsaft
Peber
Friske krydderurter efter smag

Krydr kyllingen med salt og peber. Smid dem på en brandvarm pande på skindsiden, og skru så ned til jævn varme. Når skindet er sprødt og gyldent, så vender du kyllingen og steger den færdig på den anden side.

Rør rygeost og creme fraiche sammen og smag til med salt, peber og citronsaft.

Skræl dine asparges og skær den træede bund af. Kog dem herefter i letsaltet vand i 3-4 minutter – de skal stadig have bid. Har du mulighed for at koge dem, så hovederne går fri, så er det et hit.

Grapen skæres i fileter og derefter mindre stykker, og så er det ellers bare at anrette, og begyndende sommer i en mundfuld er klar til indtagelse …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s