Kylling med sauce af soltørrede tomater

Kyll_B
Kylling med sauce af soltørrede tomater.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

150 g soltørrede tomater
8-10 cherrytomater
Lidt frisk basilikum
Friskrevet parmesan
3 dl. hønsefond
1 lille finthakket skalotteløg
Salt
Peber
2 kyllingebryster
Friskkogt pasta efter smag (men tag noget, som virkelig kan suge saucen)
Lidt smør
Lidt olivenolie

Start med at krydre kyllingebrysterne. Opvarm så en lille smule smør og olie på en pande, og kyl patterne på. Giv dem et skud varme på den ene side, så den er gyldensprød, og vend så og gør kunststykket efter på den anden side.

Tag kyllingen af panden, og smid så løget på. Skru ned for varmen og lad det småsimre i 5-6 minutter til det er klart. Samme vej ryger tomaterne. Simre, simre, simre. 5 minutter sådan cirka.

Så smider du ellers fin kyllingefond i samme vej og lader det hygge sig i til kyllingen er gennemstegt. Vend brysterne et par gange fra tid til anden, så de tager smag af saucen hele vejen rundt.

Lige inden servering river du en håndfuld basilikumblade i grove stykker (du skal ikke skære dem med en kniv, for det gi’r mere smag blot at rive dem itu) og smide i saucen til de falde lidt sammen. Giv også saucen lidt salt og peber og en smule parmesan til lige at tykne den en smule.

Servér med friskkogt pasta.

Kyll_A
Herligheder under udarbejdelse …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s