Hjemmelavet kethup

Ketchup
Hjemmelavet ketchup.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Der har været en opskrift på hjemmelavet ketchup her på bloggen før, men den tåler nu alligevel et gensyn – og så er der lavet lidt om i den, så den nu er (efter min mening) endnu bedre. Jeg er normalt ikke til ketchup, men dén her er nu noget andet – og så kan den førstefødte spise af den med god samvittighed. Ikke at han så tit spiser ketchup, men engang i mellem kan den hjælpe appetitten lidt på vej.

500 g modne og smagfulde tomater – gerne en blanding af forskellige sorter
20 g rørsukker
1/2 dl. æblecidereddike
1 løg i både
2 spsk. olivenolie
2 stjerneanis
Salt
Peber

Smid alle ingredienser i et ildfast fad, og smid hele herligheden i ovnen ved 165 grader i omkring 70 minutter. Rør i det fra tid til anden.

Blend hele herligheden (tag dog lige stjerneanis fra inden da).

Hæld ketchuppen i et skoldet glas med tætsluttende låg, og sæt det på køl til det skal bruges.

Det der ikke bliver brugt burde kunne holde sig i omkring en måned på køl – du skal blot være helt sikker på, at glasset er helt rent.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s