Pankokylling med tre slags ost og tomatsauce

Kylling_A
Pankokylling med tre slags ost og tomatsauce.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

2 kyllingebryster
1 sammenpisket æg
Pankorasp
1 frisk mozzarella
60-70 friskrevet parmesan
Lidt revet emmenthaler
1/2 dåse hakkede tomater
1 spsk. tomatpure
1 lille bdt. frisk basilikum
1 skalotteløg
Salt
Peber
Smør
Olivenolie

Vendt kyllingefileterne i det sammenpiskede æg og derefter i en blanding af parmesanen og panko’en.

Opvarm smør og olie på en pande ved jævn til (halv)høj varme. På med kyllingerne og lad dem hygge sig til overfladen er gylden og sprød. Smid mere fedtstof på om nødvendigt. Vend dem og så er det ellers samme procedure på side 2.

Tag kyllingerne af panden og stil dem til side.

Skru ned for varmen og smid løgene på. Lad det simre til de er klare, og hæld derefter tomaterne og tomatpuren på. Smag til med salt og peber.

Tilbage med kyllingerne på panden og drys derefter med revet emmenthaler. Læg et par skiver mozzarella på hvert kyllingebryst og drys med de friske basilikumblade.

Ind i ovnen med panden ved 225 grader til osten er smeltet. Giv den lige et skud grill til sidst, så osten bliver lidt sprød i det.

Bum, så’ der mad!

Kylling_B
Mmmmm …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s