Kylling med citron

Chicken
Kylling med citron.

Antal personer: 3-4 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 1 time og 20 minutter.

Det her en nem mad. Det passer sig selv, og kalder når det er færdig. Næsten.

1 kylling
1 citron
1 lille bundt frisk dild
1 spsk. olivenolie
4-500 g små nye kartofler
Salt
Peber

Gnid kyllingen med salt og peber og brun den på alle sider på en pande, hvor der er fuld skrald på varmen. Når den er brunet, så smider du den i en römertopf sammen med små, rensede kartofler og tynde skiver citron. Hæld lidt olie over hele herligheden, og smid det i ovnen – husk lige låg på römeren – ved 200 grader i ca. 1 time og lidt.

Tag låget af römeren, og giv det en omgang grill, så skindet bliver rigtig sprødt, hvorefter den parteres og serveres med kartoflerne, citronen (som nu er noget sødere i det) og den friskhakkede dild.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s