Conchiglie med stegt kylling og cremet flødesauce

conchiglie
Conchiglie med stegt kylling og cremet flødesauce.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

2 kyllingebryster krydret med salt og peber
1 lille bdt. grofthakket persille
2 dl. madlavningsfløde
2 finthakkede skalotteløg
1 fed finthakket hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 lille glas hvidvin
1 terning hønsebouillon
1 spsk. smør
Salt
Peber
250 g conchiglie (konkylie-formet pasta)

Sæt vand over til pastaen, og opvarm smør og olie i en sauterpande ved jævn varme.

Smid løgene på og lad dem blive klare, inden du lader kyllingebrysterne hoppe samme vej.

Lad dem få lidt stegeskorpe, og hæld så hvidvin ved. Tilsæt bouillonterningen og lad den koge ud i vinen. Tilsæt så fløden, og lad så kyllingen småsimre deri i noget der ligner 10 minutter. Vend dem undervejs. Smag til med salt og peber.

I mens ovenstående er i fuld gang bør vandet til pastaen være bragt i kog, så du smider pastaen deri og koger dem efter anvisningen på pakken – minus et par minutter.

Tag kyllingen op af panden og lad dem hvile kortvarigt inden de skæres i skiver, alt i mens du hælder vandet fra pastaen – pånær en lille suppeskefuld – og smider dem over i panden til saucen. Vend det hele godt sammen og lad det lige komme op at koge igen.

Server med kyllingeskiverne ovenpå og den hakkede persille – og liiige et skud friskkværnet peber.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s