Æggekage med asparges, feta og røget bacon

Eggs
Æggekage med asparges, feta og røget bacon.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

8 æg
1/4 dl vand
Lidt olie
Salt
Peber
1 lille stykke røget bacon i små stykker, sprødstegt
1 bdt. grønne asparges
200 g god feta
En smule revet emmenthaler
Frisk basilikum

Pisk æggene sammen med vand, salt og peber. Hæld lidt olie på en dyb pande, som kan tåle at komme i ovnen, ved jævn varme, og hæld derefter æggene på. Lad dem sætte sig let, inden du fordeler de grønne asparges, som du lige har skåret i mindre stykker, smuldret feta og baconstykkerne.

Riv lidt emmenthaler over, og smid så ellers hele molevitten i ovnen ved 180 grader i 15 minutters penge. Giv evt. lige et skud grill til sidst, så osten bliver gylden og let sprød.

Pynt med friske basilikumblade, og spis så ellers herligheden med en skive ristet rugbrød.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s