Thai Beef Salad

Thai
Thai Beef Salad.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Badebukse-sæsonen nærmer sig. Har jeg hørt. Så nu skal vi åbenbart være sundere herhjemme. I hvert fald for en tid, indtil vi er blevet trætte af at være alt for sunde. Så jeg gi’r det en uges tid. Maks.

Nåh, men selvom det skal være sundt, så kan det jo rent faktisk godt smage godt. Denne ret er et godt eksempel herpå.

2 højrebsbøffer
Salt
Peber
En solid stor håndværkernævefuld blandede spæde salatblade
4 forårsløg i skrå skiver
1 lille bundt grønne asparges
1 mango skrællet og i mindre stykker
1/2 agurk
1 finthakket rød chili
1 spsk. fiskesauce
2 spsk. ketjap manis (sød indonesisk soya)
1 spsk. riseddike
1 håndfuld usaltede peanuts, grofthakket
1 tsk. rørsukker
1 fed knust hvidløg
1 spsk. honning
Frisk koriander til topping til sidst

Bland chili, fiskesauce, ketjap manis, riseddike, peanuts, rørsukker, hvidløg og honning og stil det på køl mens de resterende dele til retten tilberedes.

Vask salaten og bland den med forårsløgene og grønne asparges skåret i mindre, mundrette stykker. Lad dine asparges knække der, hvor de selv vil, og kassér den nederste del. Bland også mangoen i. Og agurken.

Krydr bøfferne med salt og peber og giv dem et varmechok af en anden verden på en pande. Et minut, maks. to, på hver side.

Lad dem hvile en fem minutters penge, og skær dem derefter i heeelt tynde skiver. Skær lige fedtkanten af først i øvrigt, så du kun står tilbage med reelle kødskiver.

Læg disse på salatblandingen og hæld saucen over. Pynt med friske korianderblade til slut.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s