Enchiladas med kylling

DSC_0072
Enchiladas med kylling.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Majspandekager
50 g smør + lidt til stegningen
2,5 dl mælk
125 g majsmel
2 æg

Fyld
2 kyllingebryster
Lidt smagsneutral olie
Salt
Peber
1 avocado
1 fed knust hvidløg
4 spsk. creme fraiche
1 finthakket rød chili
1/2 pose revet ost
Lidt hakket persille

Majspandekager
Pisk hele molevitten sammen. Smelt smør på en pande ved jævn varme, og hæld 1/4 af dejen på. Lad det stege til undersiden er gylden, og vend så pandekagen. Steg den færdig på den anden side. Fortsæt til du står med fire (rimelig tykke) pandekager.

Fyld
Skær kyllingen i mindre stykker, krydr dem med salt og peber og steg dem så i olien for fuld skrue.

Imens moser du avocadoen og blander den med hvidløg. Smag til med salt og peber.

Når kyllingen er færdig fordeles den på pandekagerne, som derefter får selskab af guacamolen, den hakkede chili og lidt creme fraiche.

Rul pandekagerne sammen og læg dem i et smurt ildfast fad. Drys ost over, og så ellers i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Giv dem evt. lige en omgang grill til slut, hvis osten ikke bliver gylden og let sprød.

Pynt med friskhakket persille og spis!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s