Pasta med sauce af romanesco, peperocini og ansjoser

Romanesco
Pasta med sauce af romanesco, peperocini og ansjoser.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

1 romanesco
1 knust peperocini
1 tsk. ansjospasta
Friskrevet parmesan
Salt
Peber
2 spsk. olivenolie
2 fed finthakkede hvidløg
Finthakket skal fra 1 øko-citron
Tørret pasta af god kvalitet

Del romanescoen i små buketter og kog dem i rigeligt vand i 6-8 minutter (de skal koges ret bløde). Hæld herefter vandet fra.

I mens steges hvidløg og peperocini i olivenolien ved svag varme. Hvidløget må endelig ikke tage farve.

Tilsæt så 3-4 spsk. af kogevandet fra pastaen, ansjospastaen og cintronskallen. Kog op, og tilsæt så romanescoen.

Mod nogle af de største kålstykker og rusk så ellers lidt rundt i skidtet.

Hæld vandet fra pastaen og vend den sammen med saucen og friskrevet parmesan, salt og peber.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s