Bucatini Pangrattato med sprøde spejlæg

Pangrattato
Bucatini Pangrattato med sprøde spejlæg.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

2 æg
2 dl. pankorasp
Ca. 250 g tørret bucatini af god kvalitet
Et lille bundt frisk persille
Olivenolie
2 fed hvidløg, fintskivet
Bladene fra 2 kvist frisk rosmarin
Friskrevet parmesan

Hæld lidt olie op i en pande ved jævn varme og tilsæt rosmarin og hvidløg. Lad det simre ganske let i 4-5 minutter, så smagen kan trænge fra hvidløg og rosmarin og ind i olien.

Tilsæt pankorasp og rør godt rundt, så olien fordeler sig godt og grundigt. Stil det herefter til side.

Kog i mens pastaen aldente.

Oooog i mens pastaen koger, så opvarmer du olie i en pande. Der skal ca. være et lag på omkring 1 cm. Når den er varm – sådan ret varm – slår du æggene ud deri. Pas på det kan godt sprøjte lidt.

Lad æggene stege deri til de er sprøde på undersiden, men blommen stadig er let flydende.

Hæld vandet fra pastaen og bland med panko’en. Og evt. lidt ekstra olie. Hak så persillen og smid deri også.

Server med et ordentlig skud friskkværnet peber, masser af friskrevet parmesan og et æg på toppen.

Nemt, hurtigt og lækkert.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s