Pizza med ansjoser, hvidløg, karamelliserede løg og mozzarella

Pizza
Pizza med ansjoser, hvidløg, karamelliserede løg og mozzarella.

Dette indlæg er ikke så meget en opskrift. Du kan se en glimrende opskrift på dejen til pizzabunde her, og ellers er det jo langt hen ad vejen at smide det fyld på, som man nu engang synes godt om.

Men en idé til netop fyldet ku’ være dét her: Ansjoser, karamelliserede løg, hvidløg og mozzarella.

Løgene tilberedes blot ved at smelte lidt sukker på en pande. Når det er smeltet kommer du klat smør på i samme mængde, og lader det smelte sammen med sukkeret, inden løgene og hvidløg kommer på. Lad det rumstere ved jævn varme til løgene er bløde, og så er de ellers færdige.

Fordel løgblandingen på den udrullede pizzadej og smid så ellers et par ansjoser på rundt omkring inden de kommer små klumper af mozzarella på.

I pizzaovnen med dem i 3-4 minutter, hvis du er så heldig at have fået fingrene i sådan én. Ellers er 15-20 minutter i en almindelig ovn ved 200 grader nok ikke ved siden af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s