Fettuccine med mascapone, rejer og citron

B
Fettuccine med mascapone, rejer og citron.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Fettuccine
200 g store rejer uden hale osv.
En dusk friskhakket dild
250 g mascapone
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
Lidt olivenolie
Saften fra en halv citron
Salt
Peber

Sæt vandet over til pastaen.

Imens opvarmes olien i en gryde, hvor skalotteløget skal svitses i ved jævn varme, når du har snittet det i fine tern.

Når løgene er klare, så smid hvidløg deri. Giv det yderligere et lille minut, hvorefterder skal skrues op for varmen og rejerne skal deri.

Lad det simre lystigt i et par minutter, og så skal mascaponen. Lad den smelte., og smag så til med salt og peber og citronsaften.

Nu skal pastaen i vandet og koge. Det ta’r fire minutter for den type, som jeg brugte. Bruger du en anden, som skal koge længere eller kortere, så må du frem med lommeregneren for at finde ud af, hvornår du skal i gang med denne del af processen i stedet for.

Det korte og det lange er, at saucen skal småsimre i de fire minutter.

Hæld vandet fra pastaen og bland med saucen.

Servér med den friskhakkede dild.

En mening om “Fettuccine med mascapone, rejer og citron”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s