Pasta med svampe, fløde og æg

A
Pasta med svampe, fløde og æg.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

2 æggeblommer
200 g champignoner
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
1/2 glas hvidvin
Lidt olivenolie
2 dl. madlavningsfløde
1/2 bouillonterning
Et par basilikumblade revet i mindre stykker
Friskrevet parmesan
Salt
Peber

Skær løget i små tern og svits i olien ved jævn varme til de er klare. Tilsæt hvidløg og lad det simre i et minuts penge yderligere.

Smid svampene ned til løgene, skru op for varmen og lad det snurre under omrøring til væden er nogenlunde smuttet fra svampene.

Tilsæt hvidvin og kog alkoholen fra, hvorefter bouillon tilsættes sammen med fløde.

Skru ned og lad simre et par minutter, hvorefter der smages til med salt og peber.

Kog pastaen aldente og hæld vandet fra. Bland med saucen og servér med de iturevne basilikumblade, friskrevet parmesan og et skud friskkværnet sort peber.

Nåh ja, og når der så ellers er øset op, så hæld æggeblommen ud over og prik hul på den, så den blander sig med pastaen, så er lykken gjort.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s