Stegt kylling med fettuccine med estragonsauce

Estragon
Stegt kylling med fettuccine med estragonsauce.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

2 kyllingebryster
Salt
Peber
2 spsk. usaltet smør
Frisk parmesan
4 kviste hel fransk estragon
2 spsk. grofthakket fransk estragon
2 1/2 dl. kyllingefond
2 1/2 dl. madlavningsfløde
2 spsk. hvidvinseddike
6 spsk. hvidvin
Fettuccine

Krydr kyllingen med salt og peber og steg ved kraftig varme i den usaltede smør til der er stegeskorpe på begge sider.

Læg kyllingen i et ildfast fad og hæld halvdelen af smørret over.

Ind i ovnen ved 190 grader i ca. 15-20 minutter.

Skrab stegehalløjet af panden, hvor du stegte kyllingen og smid det i en gryde sammen med den resterende del af smørret samt hvidvinseddike. Kog op, og tilsæt så vinen.

Kog ind til halvdelen inden fond sammen med estragonkvistene tilsættes og der igen koges ind til halvdelen.

Tilsæt så fløde og kog igen lidt ind. Fisk kvistene op og tilsæt så den hakkede estragon. Smag til med salt og peber.

Pastaen koges aldente, og iblandes en slat af saucen. Læg derefter lidt kylling skåret i skiver over og giv det et par parmesanflager samt lidt ekstra sauce. Et skudt friskkværnet peber skader hele ikke det samlede billede.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s