Stegt kyllingebryst med asparges med bacon og salsa verde

Asparges
Stegt kyllingebryst med asparges med bacon og salsa verde.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

2 kyllingebryster
Salt
Peber
Lidt smør
12-15 grønne asparges
7-8 stykker bacon
1 bdt. frisk basilikum
1 bdt. bredbladet persille
1 spsk. dijonsennep
2 dl. olivenolie
1 dl. rødvinseddike
1 lille håndfuld kapers
2 fed knust hvidløg
1 tsk. ansjospasta

Kyllingebrysterne krydres med salt og peber, og steges så på en pande ved jævn varme i smør til de er gennemstegte.

Imens vikles en halv skive bacon om hver asparges, og disse steges på en pande ved siden af kyllingen til baconen er sprød. Vend dem løbende undervejs, så baconen bliver sprød hele vejen rundt.

Til salsa verde hakkes basilikum, persille og kapers og det hele blandes med sennep, eddike, hvidløg og ansjospasta. Stilles på køl til lige inden servering.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s