Fettuccine med salsiccia og ricotta

Ricotta_2
Fettuccine med salsiccia og ricotta.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Det her er italiensk mad, når det er bedst; det er simpelt, men alligevel virkelig velsmagende. Og så ta’r det ingen tid at lave.

500 g fettuccine
250 ricotta
400 g frisk salsiccia (opskrift her)
Lidt smør
75-100 g friskrevet parmesan
Salt
Peber
Frisk timian til pynt

Steg pølserne i lidt smør. Når de lige har fået lidt farve, så skær et snit på langs, og pil kødet ud af dem i grove stykker. Smid pølseskindet ud, og steg kødet videre på panden i 5-6 minutter.

Bland parmesan og ricotta og hæld det så på panden, som du ta’r af varmen, sammen med kødet. Smag til med salt og peber.

Bland det hele godt rundt, og lad det så stå og køle let mens pastaen koger.

Når pastaen er kogt, så hæld vandet fra og bland det med saucen.

Servér med yderligere lidt friskrevet parmesan, et skud friskkværnet peber og lidt frisk timian.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s