Dameblads-mad: Quinoa med 117 citrusfrugter og en kylling

Quinoa_behandlet
Aftenens menu: Dameblads-mad.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter + afkøling.
Tilberedningstid: 25 minutter.

2 kyllingebrystfileter skåret i tynde skiver
1 spsk. røget paprika
2 fed knust hvidløg
2 clementiner
2 lime
3 appelsiner
1 spsk. honning
Salt
Peber
2 spsk. olivenolie
3 dl. quinoa
1 avocado i skiver
200 g god feta skåret i tern
1 bdt. forårsløg i skrå skiver

Kog quinoaen med 6 dl. vand i ca. 20 minutter, hvorefter det sættes til afkøling.

I mens det køler, så opvarmer du lidt olie i en sauterpande. Smid paprika og hvidløg deri kortvarigt, inden du smider kyllingen samme vej.

Lad det brune inden du hælder saften fra den ene appelsin samt mandarinerne deri. Lad væsken koge næsten fra inden kyllingen skal have selskab af forårsløgene ganske kortvarigt.

Dressingen til hele molevitten kan du lige nå nu, inden quinoaen er kølet tilpas: Bland honning med lidt salt og peber samt saften fra de sidste appelsiner og lime.

Bland alt og der er dameblads-mad på menuen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s