Mac ‘n’ Cheese på italiensk: Gramigna med karamelliserede løg, spinat og gorgonzola

Macncheese
Gramigna med karamelliserede løg, spinat og gorgonzola.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 35 minutter.

500 g tørrede gramigna (suppehorn)
2 spsk. smør
3 spsk. olivenolie
4 mellem løg i skiver
150 g gorgonzola
150 g mascapone
100 g spæde spinatblade skåret i strimler
Salt
Friskkværnet peber

Kog pastaen og hæld derefter vandet fra, alt i mens, at saucen laves: Smelt smør og olie i en sauterpande ved jævn varme og tilsæt løgene. Lad dem simre rundt i ca. 30 minutter ved forholdsvis lav varme under omrøring til de karamelliserer og tager farve.

Tilsæt så ostene, som derefter skal smelte ud i løgene, inden der smages til med salt og peber.

Lige inden servering blander du spinaten i sammen med pastaerne, og så’ du ellers good to go …!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s