Fettuccine med svinekød og valmuefrø

Pasta
Fettuccine med svinekød og valmuefrø.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Frisk ferruccine
2 skinkeschnitzler
500 g champignoner
1 bdt. persille
1 spsk. portvin
250 g creme fraiche 18%
Salt
Peber
1 spsk. tomatpuré
2 tsk. paprika
1 knivspids cayennepeber
Lidt valmuefrø (birkes)
1 løg
1 fed hvidløg
25 g smør
Lidt olivenolie

Smelt lidt smør sammen med olien i en gryde ved jævn varme. Tilsæt de skiveskårne løg og lad dem simre rundt under omrøring i ca. 10 minutter til de er klare.

Tilsæt så halvdelen af den hakkede persille, det knuste hvidløg, paprika, cayennepeber og kød. Skru op for varmen, og rusk rundt til kødet er brunet.

Tilsæt portvinen og lad alkoholen fordampe, hvorefter tomatpuréen tilsættes sammen med creme fraiche. Rør godt sammen.

Tilsæt så champignonerne i skiver, og lad det hel simre i yderligere en 10 minutters tid ved jævn varme. Rør jævnligt.

Servér pastaen, som er vendt med en smule valmuefrø, med saucen og et skud friskkværnet peber og et drys persille.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.