Spaghetti con Ragù di fagiano

FasanSpaghetti con Ragù di fagiano.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 45 minutter.

Spaghetti
Frisk parmesan
1/2 dl olivenolie
1 fasan
4 skalotteløg i fine tern
1 dl hvidvin
1 dåse hakkede tomater
Lidt muskatnød
2 spsk. tomatpuré
Bredbladet persille

Del fasanen i bryst- og lårstykker og giv dem et skud salt og peber. Varm oliven op i en gryde, og smid fasanen deri. Lad kødet blive brunt på alle sider.

Tilsæt så løgene og skru lidt ned for varmen, så de ikke branker, men blot simrer med til de er klare.

Så skal hvidvinen samme vej, og her lader du så lige alkoholen fordampe, inden tomater og puré kommes med.

Lad hele herligheden simre i 30 minutters tid.

Tag fasanstykkerne op, og pil kødet af, som derefter kommer tilbage i gryden sammen med tomat-halløjet.

Lad det simre sammen i yderligere en 5 minutters tid, og smag så til med salt, peber og et lille skud muskatnød.

Lige inden serveringen smider du lidt grofthakket bredbladet persille ned i saucen.

Server på de kogte spaghetti og en omgang friskrevet parmesan.

Opskriften er lavet med inspiration hentet fra “Pasta” af Antonio Carluccio, som du kan læse mere om her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s