Hotdog med salsiccia, fennikel i tempuradej og fennikeltoppe

Hotter
Hotdog med salsiccia, fennikel i tempuradej og fennikeltoppe.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter, hvis dine pølser allerede er klar og brødene bagt. Opskrift på pølserne her og brødene her.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Hvis både pølser og brød er klar til dine hottere, så er det jo ret nemt. Ellers ta’r det lidt tid. Men så kan du jo springe over det berømte lave gærde og købe dig til enten det ene eller det andet. Eller begge dele.

Nåh, men tilbage er fennikel i tempura og toppene. Sidstnævnte skal blot hakkes groft (altså den grønne del), så er de klar.

150 g tempuramel
100 g koldt vand1 stk. fennikel i heeelt tynde skiver
Smagsneutral olie til dybstegning
Salt

Pisk mel og vand sammen og sæt det i køleskabet 10 minutter inden brug.

Dyp dine fennikelskiver deri, og smid dem så i 180 grader varm olie. Et par minutter eller 4 er nok. Så burde de være gyldne og sprøde. Steg lidt af gangen, så skidtet ikke klistrer sammen.

Tag dem herefter op med en hulske, og læg dem på fedtsugende papir.

Krydr med salt og peber, og så er de klar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s