Pasta med fennikel og rejer

Pasta
Pasta med fennikel og rejer.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

150 g store rejer
1 lille fennikel med top
1 bdt. dild
2 skalotteløg
Lidt smør
Lidt olivenolie
1 slat hvidvin
Frisk pasta

Skær den grønne del af din fennikel og hak den derefter fint sammen med dild.

Opvarm lidt smør sammen med olie på en pande ved jævn varme, og svits derefter finthakkede skalotteløg deri.

Når de er klare tilsættes vin, som derefter får lov til at fordampe. Næsten.

Tilsæt rejerne og lad dem blot lige blive lyserøde. Et minut. Måske to. Mere ta’r det ikke, og de må endelig ikke få for meget, for så bliver de bare seje og kedelige i konsistensen.

I mens koges pastaen, som derefter vendes i sauce.

Nemt, hurtigt og lækkert.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s