Fasan med svampe, hasselnødder og brøndkarse

Fasan
Fasan med svampe og hasselnødder.

Antal personer: 2-3 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 55 minutter.

1 fasan
2 dl hønsefond
Et glas hvidvin
2 dl madlavningsfløde
Salt
Peber
250 g champignon
3 spsk. grofthakkede hasselnødder
En håndfuld frisk brøndkarse

Fasanen deles i hhv. bryster og låg. Alt krydres med salt og peber og brunes i en gryde på alle sider.

Tag bryststykkerne op af gryden og hæld til gengæld fond deri i selskab med fløde og vin.

Smag til med salt og peber.

Læg låg på gryden og lad det simre ganske svagt i knap 30 minutter, hvorefter bryststykkerne kommer i igen og det hele simrer i yderligere et lille kvarter.

Jævn evt. saucen om nødvendigt.

Svampene ristes i en klar smør sammen med lidt salt og peber.

Nødderne ristes af på en tør pande.

Server fasanerne på vilde ris med saucen over og drys derefter nødder og svampe over sammen med den friske brøndkarse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s