Khao Klukh Krapi (sådan lige ved og næsten). På dansk: Ris med kylling, rejer samt reje- og chilipasta. Og et spejlæg.

K1
Khao Klukh Krapi (sådan lige ved og næsten). På dansk: Ris med kylling, rejer samt reje- og chilipasta. Og et spejlæg.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

2 æg
Frisk koriander
2 dl jasminris
2 kyllingebrystfileter i heeelt tynde skiver
200 g store rejer uden hale
1 tsk. hvidløgspasta
1 tsk. chilipasta
1 1/2 tsk. rejepasta
Saften fra en halv citron
2 spsk. fiskesauce
2 spsk. smagsneutral olie

Kog risene.

Opvarm olien i en wok ved god varme, og tilsæt så hvidløgs- og chilipasta. Rusk godt rundt i det, så det ikke brænder på.

Tilsæt kylling og lad det få farve inden også rejerne tilsættes. Rør rundt.

Smid rejepasta, fiskesauce og citronsaft i og smag til med lidt salt og peber.

Tilsæt risene og rør grundigt rundt, så alt er saucet godt ind.

Servér med et spejlæg på toppen og frisk koriander.

K2
Rejepasta. En ny ven af hustanden. Og en lille dreng i baggrunden af glasset, som i hvert fald ikke lige ville med på billedet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s