Parpadelle con Ragù di cinghiale (eller på dansk: Parpadelle med vildsvinekødsauce)

DSC_0020
Parpadelle con Ragù di cinghiale (eller på dansk: Parpadelle med vildsvinekødsauce).

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 100 minutter.

400 g hakket vildsvin
1 blegselleri
1 gulerod
2 små løg
2 dåser hakkede tomater (lige forskrækket med en stavblender, så der ikke er nogle store stykker)
1 spsk. tomatpuré
5 laurbærblade
1/2 dl. rødvin
En god slat olivenolie
Parpadelle

Skær gulerod og blegselleri i ganske små tern, og løget i halve, tynde skiver.

Opvarm olien ved jævn varme i en gryde, og smid grøntsagerne deri. Lad det simre under konstant omrøring.

Tilsæt kødet og lad det brune, hvorefter rødvinen gør selskab. Lad alkoholen dampe fra, og tilsæt så de hakkede tomater, tomatpuré og laurbærblade.

Skru ned, så saucen kun lige simrer.

Smag til med salt og peber og lad simre i 90 minutter eller mere. Rør i saucen fra tid til anden, så du er sikker på, at det ikke brænder på.

Servér med friskkogt parpadelle og friskrevet parmesan og en smule frisk timian.

DSC_0023
Hvad passer bedre til en kold november-aften med ragù end ild i pejsen?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s