Frittata med hvide asparges, rødløg og mozzarella

Frittata
Frittata med hvide asparges, rødløg og mozzarella.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

8 æg
1 mozzarella revet i mindre stykker
2 rødløg halveret og i tynde skiver
1 fed finthakket hvidløg
1 lille bdt. frisk basilikum revet i mindre stykker
Friskrevet parmesan
400 g friske hvide asparges
Salt
Peber
Lidt smør
Lidt olivenolie

Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. Der hvor de knækker, ja, dér skal de knække. Smid den træede del væk, og skær de spiselige stykker i skiver á ca. 1 centimeter.

Opvarm lidt olie og smør i en sauterpande, som kan tåle at gå i ovnen, og kom rødløgene derpå sammen med hvidløg. Sauter dem i 3-4 minutter ved jævn varme, så der bliver klare, men ikke tager farve.

Kom så dine asparges på panden, og giv dem en omgang varme i yderligere 3-4 minutter.

Pisk æggene let sammen og giv dem et skud salt og peber, og hæld dem derefter over ingredienserne på panden.

Fordel så mozzarellaen i æggeblandingen sammen med den resterende del af din basilikum, og drys friskrevet parmesan over.

Smid din sauterpande i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter til den har sat sig, og osten er gylden og let sprød.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s