Andelår braisseret i evigheder i rødvin i selskab med svesker

And
Andelår braisseret i evigheder i rødvin i selskab med svesker.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 130 minutter.

2 andelår
3 dl rødvin
1/2 liter ande- eller kyllingefond
200 g svesker
1 håndfuld frisk timian
3 laurbærblade
Salt
Peber
2 spsk. portvin

Læg sveskerne i blød i rødvin i en times tid.

Dup andelårene tørre og krydr dem med salt og peber. Giv dem så en omgang i en sauterpande; først på skindsiden og siden på kødsiden, så der en flot gyldenbrun farve på begge sider.

Hæld så svesker, rødvin, fond, laurbærblade og timian ved. Andelårene skal gerne lige være dækket af væden. Lad det simre ganske svagt i en times tid.

Tag andelårene op, og stil dem til side, men saucen sies. Gem sveskerne, men kassér laurbærblade og timian. Smid saucen tilbage på panden, smag til med salt og peber og tilsæt portvin og kog ind til ca. 1/3.

Servér andelårene på f.eks. cremet polenta med saucen og sveskerne over.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s