Fettuccine med ricotta og spinat

Ricotta
Fettuccine med ricotta og spinat.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 5 minutter.

Frisk fettuccine
250 g helbladet spinat (frost er her helt fint)
1 fed hakket hvidløg
Lidt muskatnød
250 g ricotta
Salt
Peber
1 dl. madlavningsfløde
Friskrevet parmesan
1 æggeblomme

Kog pastaen i mens saucen laves. Bland alt med undtagelse af pastaen godt sammen. Hæld vandet fra den kogte pasta, og vend saucen i. Servér med yderligere lidt friskrevet parmesan og et skud friskkværnet peber.

Så bli’r det sgu’ nok ikke meget nemmere …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s