Spaghetti med løg- og ansjossauce og blæksprutteblæk

Nero
Spaghetti med løg- og ansjossauce og blæksprutteblæk.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

300 g løg i tynde skiver
1 friskhakket rød chili
4 tsk. ansjospasta
1-2 spsk. blæksprutteblæk
Frisk basilikum
Friskrevet parmesan
Salt
Peber
50 ml olivenolie
1/2 dl vand
Spaghetti

Opvarm olien ved jævn varme og tilsæt løg og chili og lad det simre i en 2-3 minutter. Tilsæt vand og lad løgene blive helt bløde og klare. Tilsæt så ansjoserne og lad det koge lidt ind, inden blækken tilsættes sammen med den kogte spaghetti. Smag til med salt og peber.

Rør det godt sammen, så pastaen virkelig bliver saucet ind.

Servér med basilikum revet i mindre stykker (der er mere smag i basilikum, hvis du blot river bladene i stykker, end hvid du hakker dem med en kniv) og friskrevet parmesan.

Ansjos
Én af mine nye bedste venner: Ansjospasta fra det italienske supermarked i Københavns sydhavn.

Blæk
En anden god ven af huset: Blæksprutteblæk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s