Chapati med sløv kylling i salsa

Chapati
Chapati med sløv kylling i salsa.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
2 minutter.
Tilberedningstid: 240 minutter.

Chapati finder du opskrift på her. Så er dét på plads. Den langsomme kylling er vel noget der minder om pulled chicken, men eftersom alt efterhånden er pulled det ene eller det andet, så er jeg lidt på bagbenene med at kalde det netop dét. Specielt Steff Houlbergs (mener jeg det var) “Pulled Pork Pølser” har fået mig til at tænke, at nu må grænsen for det fænomen være nået …

2 kyllingebryster (gerne nogle store nogle)
1 lille glas færdiglavet salsa (ja, ja, eller hvis du har tiden til, så lav det selv; det havde jeg ikke)
2 avocado
1 lime

Kyllingen smides i en römertopf og salsa hældes over. Ind i ovnen ved 10 grader i lang tid, 240 minutter fint.

Pil kyllingen fra hinanden med to gafler, og server den på de nybagte chapati med skiver af avocado og limesaft.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s