Zucchini-“spaghetti” med pesto af savoykål, valnødder og citron

Squash
Zucchini-“spaghetti” med pesto af savoykål, valnødder og citron.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 5 minutter.

Det’ sundt! Det er meget sundt! I hvert fald minder det om noget, som er meget sundt. Og at kalde det “spaghetti”, det er nærmest en synd i min verden. Men det laver nu ikke om på, at det smager godt …

1 zucchini
50 g valnødder
100 g savoykål
3 spsk. citronsaft
Lidt revet citronskal
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Salt
Peber

Pestoen laves ved at blende nødder, kål, citronsaft, hvidløg og olivenolie. Smag til med salt og peber.

Zucchinien skæres i heeelt tynde strimler (brug evt. et mandolinjer med den tilhørende “fidus”, som kan køre det til strimler samtidig – det er nemmest), og vendes herefter med pestoen.

Så er der sådan set mad – det er sundt, men godt. Eller “og godt”, bør man måske sige …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s