Kylling med basilikum, pinjekerner og parmesan under skindet

Kylling
Kylling med basilikum, pinjekerner og parmesan under skindet.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 30-40 minutter.

Tilbehøret i denne omgang var frisk pasta med hhv. peperonata (opskrift her) og salviesmør (opskrift her). Så tidsforbruget nævnt ovenfor, og opskriften nedenfor er kun på kyllingedelen.

2 kyllingebryster med skind
Frisk basilikum
25 g pinjekerner
Parmesan
Salt
Peber
Et glas hvidvin

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.

Løsn skindet på kyllingen fra den ene side, så det stadig hæfter på den anden. Fordel basilikum, pinjekerner og tynde flager af parmesan under skindet.

Læg kyllingen i et ildfast fad sammen med hvidvin og krydr med salt og peber.

Ind i ovnen ved 200 grader til kyllingen er gennemstegt, men ikke tør. Omkring 30-35 minutter nok ikke helt til den gale side. Øs lidt af vinen over fra tid til andet.

Giv kyllingen et skud grill til slut, så skindet bliver lækkert sprødt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s