Gasblus til udendørs brug efterlyses!

Skærmbillede+2012-06-06+kl.+14.42.52
Eksempel på den type gasblus, som jeg er på jagt efter.

Jeg er på jagt efter et gasblus til mit udekøkken. Jeg har et i forvejen, som egentlig fungerer ganske udemærket, som er af den type, som man har i en lille kufftert, som man så ellers pakker ud, når det skal i brug, og som bruger den type gas, som man får i små spraymaling-dåse-størrelse beholdere.

Men jeg vil gerne have et “rigtigt” gasblus. Sådan et i smedejern/emalje. Det behøver ikke nødvendigvis at være et dobbelt som på billedet, ligesom det heller ikke nødvendigvis skal være sort (jeg ved, at man også kan få dem i orange blandt andet).

Nåh, men for at gøre det kort: Hvis du ligger inde med et, som du vil af med til en billig penge, så sig endelig til! Det skal kunne reguleres og kunne tilsluttes almindelig flaskegas – der må derfor meget gerne følge den der tilslutnings-fidus og slange med. Det er dog ikke noget krav, for dét ved jeg trods alt, hvor jeg får fingrene i.

Kontakt mig via mail-adressen, som du finder i menubjælken eller skriv en kommentar til dette indlæg, hvis du kan redde min sommer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.