Fritto misto di frutti di mare

Fritto
Fritto misto di frutti di mare.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Retten her gør sig bedst med virkelig frisk fisk. Og gerne så meget forskelligt som muligt. Ta’ hvad du kan finde af fisk, som er lidt fast i kødet, store rejer, små hele blæksprutter og hele molevitten.

1 stk. citron
Fisk, rejer, blæksprutter og andet godt
Mel
Salt
Peber
Olie til friturestegning

Skær fisken i mundrette stykker og vend disse (og blæksprutter og alt det andet, hvis det er lykkedes dig at få fingrene i det) i mel blandet med lidt salt og peber. Drys det overskydende mel af.

Frituresteg tingene lidt af gangen i 180 grader varm olie (lad være med at prøve at lave det hele på en gang, så bliver olien for kold, og melet når at blive “vasket” af, så der ikke kommer den sprøde overflade på stykkerne, som netop gør retten lækker.

Lad stykkerne dryppe af på fedtsugende papir inden servering.

Server med friske citronskiver til at presse saften ud over stykkerne.

Let (at lave – ikke i fedt-indtags-niveau) og lækkert!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s