Friturestegt manchego

Manchego
Frituresteg manchego.

Lad mig starte med en helt simpel lille forret/snack i opskriftsamlingen fra sommeren i Rørvig – så er man ligesom i gang. Retten er ganske simpel, men gør dig den tjeneste at finde en god og smagfuld manchego, og ikke en af de billige, som i 9 ud af 10 tilfælde smager af ingenting.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Manchego efter behov
1 stk. æg
Rasp
Olie til friturestegning

Skær osten i solide skiver á ca. 1,5 cm i tykkelsen og vend dem først i sammenpisket æg og derefter rasp.

Frituresteg dem i et par minutter eller fire i 180 grader varm olie, og læg dem herefter på fedtsugende papir.

Spis!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s