Så’ ferien slut!

Kartofler
Nyopgravede kartofler fra haven.

I noget der minder om 3-4 uger har der været stille her på bloggen. Helt stille. Den har stået på ferie i mine forældres sommerhus i Rørvig, hvor der hverken er computer, internet eller andet af den slags – til gengæld er der en stor utæmmet have, udendørs bad (nåh ja, og indendørs, hvis vejret trods alt er for dårligt eller koldt til, at man tør bevæge sig udenfor), strand tæt ved og ren og skær afslapning. Helt som det skal være i et sommerhus!

Jeg barsler med et par opskrifter, som skal her på bloggen, men I må væbne jer med en smule tålmodighed – jeg skal lige have tiden til det, have billederne ind på computeren osv. Men de skal nok komme.

Imens må I nøjes med et billede fra i eftermiddags, hvor vi gravede de første kartofler op fra vores have. Jeg troede egentlig ikke der var kartofler under planterne, som var blevet forsømt mht. vanding grundet vores ferie, og som derfor lå halvvisne på jorden. Men det var der altså. Og hold da op, hvor smager sådan nogle små knolde godt, når man kan hente dem op af jorden frem minutter inden man skal bruge dem!

Nåh, men som sagt: Opskrifter på nogle af tingene var sommerferien er undervejs, så læg vejen forbi bloggen snarest.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s