Fettuccine med kantareller og fløde

Chantarelle
Fettuccine med kantareller og fløde.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Jeg elsker, elsker, elsker kantareller! Og fløde!

500 g frisk fettucine
150 g friske kantareller
2 1/2 dl madlavningsfløde
1 fed hvidløg
1 lille løg
1 slat Noilly Prat
En klat smør
En smule olivenolie
Salt
Peber

Rens kantarellerne nænsomt med en lille børste, og skær dem så i skiver på den lange led, så den flotte trompetform bevares.

Opvarm olie og smør på en sauterpande ved jævn varme og tilsæt løg, som er finthakket i dagens anledning. Efter en 2 minutters penge tilsættes finthakket hvidløg. Svits i yderligere et minut inden svampene kommes på.

Skru op for varmen, og lad det svitse til væden fra svampene er dampet fra.

Tilsæt først Noilly Prat, og lad alkoholen koge fra, inden fløden skal samme ved.

Lad det simre ved svag varme et par minutter og smag så til med salt og peber.

Kog pastaen og vend den i saucen.

Servér med lidt friskhakket persille og et skud friskkværnet peber.

Mer’ skal der ikke til …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s