Ravioli med Karl Johan-sauce

Ravioli
Ravioli med Karl Johan-sauce.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter + 60 minutter til opblødning af svampene.
Tilberedningstid: 10 minutter.

1 pakke ravioli (jeg brugte nogle med fyld af ost og spinat)
Friskrevet parmesan
En klat smør
Lidt olivenolie
15-20 g tørrede Karl Johan-svampe
1 dl Noilly Prat
1 skalotteløg, finthakket
1 lille bdt. friskhakket frisk timian
1 fed finthakket hvidløg
2 1/2 dl madlavningsfløde
1/2 hønsebouillon-terning
Salt
Peber

Sæt vand over til raviolien og kog dem som anvist på pakken.

Imens opvarmes lidt olie og smør i en sauterpande ved jævn varme og skalotteløg tilsættes. Lad svitse til de er klare, og tilsæt så svampene – som i øvrigt skal være udblødt i vand i cirka en time, hvorefter vandet knuges fra igen og de hakkes groft – sammen med hvidløg, og svits i yderligere et minuts penge.

Hæld Noilly Prat på og kog ind, hvorefter bouillon tilsættes sammen med fløden.

Hæld vandet fra raviolien, når den er færdig, og smid dem over i saucen. Rusk rundt og drys med frisk timian inden der smages til med salt og peber.

Servér med friskrevet parmesan.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s