Kantonesiske stegte nudler

Kantonesisk
Kantonesiske stegte nudler.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

1 bundt forårsløg skåret i skrå skiver
1 pakke friske nudler
2 tsk. tyk soyasauce
1 tsk. tynd soyasauce
4 tsk. sesamolie
1 tsk. sukker
2 spsk. shaoxing-vin
3 spsk. smagsneutral olie
1/2 svinemørbrad skåret i helt tynde skiver
Frisk koriander

Steg kødet i en stinkende varm wok. Blot et par minutter. Sæt dem herefter til side.

Kog nudlerne i ca. 2 minutter, og hæld vandet fra dem. Sørg for, at de bliver godt tørre, da det eller sprutter noget så gevaldigt i næste step i opskriften.

Opvarm halvdelen af de to olie i en brandvarm wok. Som i rygende varm wok. Smid nudlerne deri og lad være med at røre i 5-6 minutter.

Nudler skal blive sprøde på den ene side, og så hælder du ellers den resterende olie på, og vender dem. Det burde ikke være så svært, da de nu skulle være stegt lidt sammen som en slags stor og uhandy pandekage.

Når nudlerne nu er sprøde på begge sider, så hælder du en blanding af soya’erne, sukker, og vin på og skiller nudler forsigtigt fra hinanden med to spisepinde. Nudlerne skifter nu allesammen farve pga. soya-blandingen, og de er rimelig nemme at skille fra hinanden.

Når kunsstykket er fuldendt, så smid kød og forårsløg i og misk det hele godt sammen.

Pynt med friske koriander og servér rygende varmt.

2 meninger om “Kantonesiske stegte nudler”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s