Sesam- og orangekylling

Orange
Sesam- og orangekylling.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Selve kyllingen
2 kyllingebryster uden skind og ben
1 dl mel
1 dl vand
Salt
1 tsk. bagepulver
2 æggehvider
3 tsk. maizena
1 tsk. olie

Saucen
1 dl ketchup
1 dl flydende honning
2 tsk. sukker
2 tsk. hvidvinseddike
1/2 dl vand
2 tsk. maizena
1 tsk. sesamolie
Saften fra en halv appelsin
Revet appelsinskal fra en enkelt appelsin (øko selvfølgelig)
Sesamfrø
Smagsneutral olie i en halvstor mængde til stegning

Selve kyllingen
Skær kyllingen i stykker på et par centimeter.

Bland alle de øvrige ingredienser i en skål, og vend kyllingen deri, og steg herefter i rigeligt olie til stykkerne er gyldne og sprøde. Tag dem så op med en hulske, og læg dem på fedtsugende papir. Steg en lille smule af gangen, så olien ikke bliver for kold i begyndelsen, for så falder dejen bare af i stedet for at blive sprød.

Saucen
Bland hele molevitten og kog op. Lad det simre ved svag varme i fem minutter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s