Pasta med brøndkarsepesto

Pasta
Pasta med brøndkarsepesto.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Frisk pasta
50 g usaltede jordnødder
1 fed hvidløg
50 g friskrevet parmesan
1 bdt. brøndkarse
1 spsk. citronsaft
Salt
Peber
Olivenolie

Rist jordnødderne på en tør pande til de får farve. Smid dem herefter i en blender sammen med hvidløg, parmesan, citronsaft, brøndkarse, salt og peber. Hæld olivenolie i lidt efter lidt efterhånden som blenderen kører, til du opnår den konsistens, som du mener er passende til din pesto.

Kog pastaen aldente og bland med pestoen.

Servér med yderligere lige friskrevet parmesan og et skud friskkværnet peber.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s