Cacio e pepe

Pepe
Cacio e pepe.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

300 g tørret pasta
1 spsk. hele sorte peberkorn
1 spsk. smør
3 spsk. friskrevet pecorino

Sæt vand over til pastaen, og når det koger, så smider du den deri.

Imens det koger, så støder du peberkornene i en morter – bare så de lige er knust, men ikke er blevet til pulver. Smid det på en varm pande til de dufter, hvorefter en klat smør gør følgeskab. Lad det bruse af, og tilsæt så 1 dl af kogevandet. Lad det simre.

Når pastaen har fået cirka halvdelen af den kogetid, som man normalt vil give den, så fisk den op, og smid den over i pebersaucen. Tilsæt yderligere et par deciliter af kogevandet, og rør let rundt, mens pastaen nu koger videre i saucen. Tilsæt evt. mere vand, hvis skidtet er ved at koge tør.

Når pastaen er aldente, så smid osten i, og vend godt rund, så der opnås en cremet konsistens.

Servér!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s